Home > Nieuws > Jean-Pierre Maury en Josse Goffin in het centrum van de gravure van La Louvière

Jean-Pierre Maury en Josse Goffin in het centrum van de gravure van La Louvière

15/06/2020

Jean-Pierre Maury en Josse Goffin worden tentoongesteld als onderdeel van het Tralala l’art kunstproject, dat zich ontwikkelt rond de kwestie van het spel in de hedendaagse creatie. Sommige spellen hebben inderdaad een echt grafisch werk dat in meer dan één opzicht te vergelijken is met dat van erkende artiesten. Kom en ontdek met de familie de werken van deze kunstenaars en van Pierre Alechinsky, Marcel Broodthaers, Pol Bury, Jo Delahaut om er maar een paar te noemen. Uit de collecties van het Centre de la Gravure en de speelgoedbibliotheek van La Louvière komt een reeks stukken om dit nieuwe scheppingsveld op speelse en kleurrijke wijze in vraag te stellen. Kunstenaar Camille Nicolle neemt bij deze gelegenheid een deel van de tentoonstellingsruimte over om een ​​interactieve en originele creatie aan te bieden rond het thema van het labyrint. De scenografie, zeker gericht op spelen, geeft kinderen een speciaal plekje. Van 2 juni tot 29 november 2020 in het graveercentrum en de gedrukte afbeelding, rue des Amours 10, 7100 La Louvière. Tel: 064 27 87 27. https://www.centredelagravure.be/

Jean-Pierre Maury collectie

Josse Goffin collectie