Home > Nieuws > De collectie van de Arteeshow in de Namense Delta

De collectie van de Arteeshow in de Namense Delta

15/06/2020

Sinds september 2019 is het Cultuurhuis van de Provincie Namen Le Delta geworden. Meer dan 2 jaar werk was nodig om dit in 1964 gebouwde gebouw te transformeren. De basisstructuur is bewaard gebleven, maar het is volledig opnieuw ontworpen en uitgebreid door het werk van architecten Philippe Samyn & associates.

Dit cultuurcentrum is gegroeid van 4.500 m² naar 6.000 m², met verschillende sporthallen, tentoonstellingen, een leeshoek, een open terras, een restaurant en een kunstwinkel.

Arteeshow is vanaf de opening aanwezig tijdens de fantastische tentoonstelling “Pop Methods” gewijd aan de kunstenaar van het land, Evelyne Axell. Mis een bezoek aan dit culturele centrum niet en vind onze Arteeshow-stand in de kunstwinkel met een selectie van onze mooiste artikelen.

https://www.ledelta.be Fernand Golenvauxlaan 18, 5000 Namen – 081 / 77.67.73