Home > Nieuws > Magma Triennale 10 – Stephan Balleux

Magma Triennale 10 – Stephan Balleux

16/09/2021

Stéphan Balleux, die zeker op elk podium aanwezig is, is aanwezig op de Triénnale 10 in Ottignies-Louvain-la-Neuve, die begint op 16 september en eindigt op 28 november 2021.

Door een analytische benadering giet Stephan Balleux het alledaagse medialandschap in diverse artistieke uitingen. Stuk voor stuk zijn ze gebaseerd op één onveranderlijke praktijk: compilaties maken van beelden uit films, krantenknipsels, tijdschriften, persoonlijke foto’s enz. Zijn werken zijn in beweging en helpen hem stil te staan bij het beeld als een oneindige voedingsbodem voor onderzoek en exploratie. Zijn artistieke corpus – een laboratorium waarin hij experimenteert met beelden – wordt omgezet in een existentiële metafoor.

Informatie : https://www.magmatriennale10.be/nl/kunstenaars