Home > Nieuws > Be Modern in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

Be Modern in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

08/10/2020

Met de tentoonstelling BE MODERN die van 2 oktober 2020 tot 24 januari 2021 in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België wordt gehouden zetten de KMSKB de collectie moderne en hedendaagse kunst uit binnen- en buitenland in de kijker. Een selectie van een 150-tal schilderijen, sculpturen, werken op papier, installaties en moving images schetst het wervelend avontuur van de moderne beeldende kunst. Evelyne Axell zal vereerd zijn met de zeldzame kans om haar emblematisch werk “L’entretien” (1966) te zien. Michel Draguet, Algemeen directeur, aarzelde niet om er voor te poseren!

Praktische informatie: KMSKB, Regentschapsstraat, 3 – 1000 Brussel – Tel: +322/508.32.11

https://www.fine-arts-museum.be/nl/tentoonstellingen/be-modern

Biografie van Evelyne axell

Evelyne Axell collectie