Home > Nieuws > L’art abstrait à vol d’oiseau in het FeliXart Museum

L’art abstrait à vol d’oiseau in het FeliXart Museum

16/09/2020

Een vijftigtal kunstwerken uit de rijke collectie van het Museum van Elsene zijn tot 2021 te zien in het FeliXart Museum, waaronder “Le Pigeon”, geschilderd door Felix De Boeck in 1927. Deze duif keert, samen met andere abstracte werken, terug naar Drogenbos, amper 7 km hemelsbreed van de hoofdstad. Het is ook een gelegenheid om de zeer mooie olie van Mig Quinet “Terres séparées” opnieuw te zien, die in 2013 in het Museum van Elsene wordt gepresenteerd tijdens de tentoonstelling “Mig Quinet, Abstraction faite”, die aan deze kunstenaar is gewijd. Maar ook werken van Flouquet, Lismonde, Gaston Bertrand en vele andere grote Belgische kunstenaars.

“Abstracte kunst in vogelvlucht” te zien in het FeliXart Museum, Kuikenstraat 6 in 1620 Drogenbos – Tel : 02/377.57.22 – https://felixart.org

www.museumvanelsene.be