Home > Nieuws > Élodie Antoine in Villa Les Zéphyrs

Élodie Antoine in Villa Les Zéphyrs

06/06/2020

In #VillaLesZéphyrs brengen zeven hedendaagse kunstenaars schilderijen, foto’s, sculpturen en installaties naar de huiselijke sfeer van weleer. Het bijzondere decor ademt deze zomer terug beeldende dromen, romantische ideeën en fluisterende gedachten. Het wordt weer een plek van ingetogen feestelijkheid als een zachte viering van de voorbije en aanwezige tijd. Weelderige vruchten, ontluikende bladeren, strakke oosters aandoende lijnen en architecturale sferen bewegen zich als vertrouwelijke gesprekken in de verschillende kamers van het vakantiehuis. Lisette de Greeuw, Peter Depelchin, Sarah De Vos, Nick Ervinck, Caroline Van den Eynden et Peter Waterschoot. De tentoonstelling start op 6 juni en is gratis. Je moet wel reserveren om te gaan kijken. Zo krijgt elke ‘bubbel’ van bezoekers de villa even voor zich alleen. Reserveren kan via 059 31 91 28 of westende.toerisme@middelkerke.be.

Villa « Les Zéphyrs », Henri Jasparlaan 173 à 8434 Westende – Tél : 059/30.06.40