Home > Nieuws > Mig Quinet bij Belfius Art Gallery

Mig Quinet bij Belfius Art Gallery

11/11/2019

De nieuwe tentoonstelling in de Belfius Art Gallery, Women . Underexposed, brengt een ode brengen aan de kracht van de vrouw, het doorzettingsvermogen van de vrouwelijke kunstenaars. Doorheen de tijd hebben zij gevochten om hun passie te kunnen verwezenlijken en delen met het publiek. Van de situatie waarbij de vrouw zich als man verhulde om haar werk te kunnen tonen tot de vrouw die er vandaag staat en vol vertrouwen de dialoog met haar mannelijke collega’s aangaat. Deze expo neemt jullie mee op een wandeling doorheen de geschiedenis, van struikelblokken tot keerpunten, en biedt bovenal een platform aan de Belgische kunstenaressen omdat dat vandaag nog steeds het verschil maakt.

www.belfius-art-collection.be