Home > Nieuws > Forever Pop, tentoonstelling in Parijs van onze Belgische popartiest Evelyne Axell

Forever Pop, tentoonstelling in Parijs van onze Belgische popartiest Evelyne Axell

03/09/2018

VOOR ALTIJD POP: EVELYNE AXELL / HUBERT THE GALL – Tentoonstelling van 14 tot 27 SEPTEMBER 2018

TAJAN, 37 Rue des Mathurins, 75008 Parijs, Frankrijk.

Pop altijd, Pop van gisteren en vandaag … De creatie van Evelyne Axell, een van de belangrijkste figuren van de Pop Art in België, komt overeen met de grote periode van culturele globalisering van de jaren 60. Wanneer het begint om zich te gedragen als een schilderij aanbevolen door de vriend van zijn familie René Magritte, de jeugd van de wereld, van Londen tot Moskou, van Tokio tot Buenos Aires leeft op het moment Pop. Zijn werk onthult een sterk gevoel van voorheen onbekend vrouwelijk vertrouwen en een nieuwe en hedonistische seksuele bevrijding.
Vind onze Evelyne Axell 100% Belgische t-shirts op arteeshow.com