Home > Nieuws > Tentoonstelling Highlights – ULB

Tentoonstelling Highlights – ULB

05/03/2018

Highlights-tentoonstelling, de verzameling moderne en hedendaagse kunst van de ULB.

De ULB-collectie nodigt u uit om de rijkdom van de collecties moderne en hedendaagse kunst van de ULB te ontdekken. Na een scenografiecursus, opnieuw bezocht door interieurarchitectuurstudenten van de Academie voor Schone Kunsten van Brussel, zullen ongeveer veertig kunstenaars worden tentoongesteld, waaronder Jean-Pierre Maury, Michèle Grosjean en Mig Quinet. Drie thematische secties zullen de verschillende benaderingen van de werkelijkheid onthullen, van figuratie tot geometrische of gebarenabstractie. Schilderijen, sculpturen en foto’s verkregen door de jaren heen bieden dus een staalkaart van Belgische kunst uit de 20e en 21e eeuw.
Curatorial  : Laura Neve et Anthony Spiegeler

www.festivalblc.be